fbpx

Pànxing Cerdanya

9, febrer del 2023

9, febrer del 2023

Esports – Cerdanya

La marxa cicloturista Alp – Cerdanya Cycle Tour arriba a la seva setena edició

Cerdanya
Marxa Cycle Tour
El dia 24 de juliol, els amants de la bicicleta de carretera tenen una cita ineludible amb aquesta marxa internacional que presenta tres recorreguts per a tots els nivells.

L’Alp-Cerdanya Cycle Tour s’està consolidant com una de les cites de referència del cicloturisme nacional i internacional a la Cerdanya. Per setè any, els organitzadors d’aquesta prova esportiva ens presenten tres atractius recorreguts amb un quilometratge diferent en cadascuna, però amb un denominador comú entre elles: la descoberta i el gaudi de les millors carreteres de la comarca, tant pel seu vessant català com el francès.

Així doncs, els i les corredores que encertadament decideixin inscriure’s, ho podran fer en la marxa Endurance, de 185 quilòmetres i més de tres mil cinc-cents metres de desnivell positiu; la marxa Medial, de 145 quilòmetres i dos mil sis-cents metres de desnivell; i finalment, el recorregut Sport, de vuitanta-nou quilòmetres i una mica més de mil metres de desnivell. D’aquesta manera, cada ciclista pot formar part d’aquesta experiència en funció de les seves característiques i objectius.

El preu de la inscripció anirà en funció del nombre d’inscrits a la marxa, incrementant-se a mesura que quedin menys dorsals disponibles fins a la xifra final de seixanta-cinc euros. Amb la inscripció, cada participant obtindrà la bossa del corredor, un mallot commemoratiu de la marca Inverse i altres sorpreses que s’aniran descobrint de mica en mica. També hi ha l’opció d’adquirir una armilla o un culot exclusiu de la cita.

No us ho penseu més i apunteu-vos a aquesta gran marxa pensada perquè tothom pugui gaudir de les dues rodes a la Cerdanya!

marxa

Si t’ha agradat llegir La marxa cicloturista Alp – Cerdanya Cycle Tour arriba a la seva setena edició, també et pot interessar llegir La Ronda, l’etapa reina de Catalunya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.