Pànxing Cerdanya

21, juny del 2024

Search
Close this search box.

21, juny del 2024

Esports – Cerdanya

Llívia acull el 1r campus internacional de la Iniesta Academy a Catalunya

Cerdanya
campus17
El Campus Iniesta ha començat aquest dilluns i mantindrà l'activitat fins al 15 de juliol

Llívia (03/07/2023). -El Campus Iniesta, que organitza la Iniesta Academy Internacional Summer Campus, s’ha posat en marxa aquest dilluns, 3 de juliol. Des d’avui i fins al 15 de juliol, futbolistes, d’edats compreses entre els 8 i els 16 anys, estaran en formació a Llívia. En total, 121 inscripcions. Aquesta estada esportiva és el primer campus internacional que organitza l’acadèmia formativa de l’exjugador del FC Barcelona, Andrés Iniesta, a Catalunya.

Aquest matí, al camp de futbol de Llívia, s’ha fet la presentació oficial de la concentració, amb la fotografia de família. L’alcalde, Albert Cruïlles, acompanyat de de la regidora de Promoció municipal, Turisme, Cultura i Esports, Marta Catasús, han donat la benvinguda als jugadors i jugadores i al quadre tècnic de l’acadèmia. Cal destacar que per al desenvolupament de l’esdeveniment l’Ajuntament de Llívia col·labora amb els organitzadors.

Durant el campus els jugadors d’allotjaran als establiments hotelers de Llívia i s’aprofitaran de les instal·lacions esportives, com ara el camp de futbol, el parc de Sant Guillem i el pavelló esportiu local. Aquestes instal·lacions acullen, habitualment, durant l’any, altres competicions i estades esportives de nivell. Sense anar més lluny, aquest passat cap de setmana, s’hi ha celebrat la Pyrenees Cup, amb centenars de futbolistes que han competit en el torneig obert a diferents categories.

Font: Ajuntament de Llívia

Si t’ha agradat llegir la notícia Llívia acull el 1r campus internacional de la Iniesta Academy a Catalunya, també et pot interessar llegir La Cerdanya, un destí ciclista?.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.