Pànxing Cerdanya

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Esports – Cerdanya

Cycle Tour Gran Fondo a Alp-Cerdanya! Tot a punt per a la vuitena edició de la marxa cicloturista

Cerdanya
fotoscarreras-cerdanya22_00098
La Cycle Tour #CicloExperiència dels Pirineus se celebrarà el pròxim dissabte 22 de juliol i oferirà tres rutes amb lleugeres variacions de recorregut i desnivell.

Enguany, la Gran Fondo Alp-Cerdanya Cycle Tour assoleix la vuitena edició de manera ininterrompuda a Alp. Aquesta cita ciclista ha vist durant els seus anys de vida com s’anava constituint en una de les trobades del món de la bicicleta de carretera més esperades a la Cerdanya, tant pel públic local, nacional com també internacional.

Les inscripcions ja estan disponibles i aquesta edició els preus seran més econòmics. Els 100 primers dorsals tindran un preu bonificat de 35 euros, que augmentarà gradualment fins als 50€ per a l’últim tram d’inscripcions. Un any més, també, el mallot commemoratiu serà de la marca Inverse, una garantia de qualitat tèxtil, usabilitat i disseny que serà de compra opcional a un preu excepcional de 20 euros.

Rutes

Amb sortida i arribada a Alp, els participants podran triar entre tres rutes amb lleugeres variacions en el recorregut i un desnivell acumulat més gran: Sport 89 km (1.267 D+), Medial 145 km (2.637 D+) i Endurance 185 km (3.635 D+). D’aquesta manera, cada ciclista podrà seleccionar l’opció que millor s’adapti als seus objectius i habilitats sempre a través d’un territori ciclista fantàstic com és la comarca de la Cerdanya.

Per obtenir més informació sobre la Gran Fondo Alp-Cerdanya Cycle Tour, incloent-hi detalls addicionals i actualitzacions, podeu entrar a la pàgina web de l’esdeveniment a www.lacerdanyacycletour.com. També podeu l’actualitat de la marxa a les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter.

Redacció

Si t’ha agradat llegir la notícia Cycle Tour Gran Fondo a Alp-Cerdanya! Tot a punt per a la vuitena edició de la marxa cicloturista, també et pot interessar llegir Excursió al Puigllançada des dels Alabaus de La Molina.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.