Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Gastronomia – Cerdanya

Quin sabor té la Cerdanya?

Cerdanya
Ladivuitena
Pizza Stick llença La Divuitena, una pizza d'edició limitada que celebra els seus divuit anys a la regió com millor ho saben fer; en companyia.

Pizza Stick, la família de pizzeries que compta amb establiments a Puigcerdà, Bellver i Escadarcs, celebra el 18è aniversari amb una nova elaboració que recolza el producte local i de proximitat. La seva nova pizza d’edició limitada La Divuitena és un homenatge al poble de la Cerdanya, que va acollir aquesta parella d’emprenadors argentins, d’arrels italianes i espanyoles, des que van obrir les portes de la primera pizzeria a Puigcerdà.

Andrea Di Bella i David García Trullà van arribar a la regió ja fa més de vint anys i mai no van voler marxar. Van decidir obrir la seva primera pizzeria amb l’objectiu de tornar al poble tot l’afecte amb què els havien acollit, oferint-los el pla més saborós amb què compartir alegria i moments en companyia. I és que, si d’alguna cosa estan segurs a Pizza Stick, és que la pizza uneix, i que la vida, com la pizza, és millor gaudir-la en companyia.

Col·laboració amb productors locals

Amb el llançament de La Divuitena, l’equip de Pizza Stick vol continuar aportant valor a la comunitat, unint així forces amb petits productors de la regió que converteixen aquesta especial elaboració en un tribut al poble de la Cerdanya.

sabor

L’aroma silvestre del formatge Puigpedrós del Molí de Ger, combinat amb el dolç de la pera de la regió i la mel, el sabor intens als Pirineus del Pa de Fetge del Carlit, la farigola de les nostres muntanyes i el cruixent de les nous i la massa fermentada de tota la vida de Pizza Stick, faran de cada mos una autèntica experiència ceretana.

La Divuitena es pot gaudir des del dia 6 de gener i per temps limitat a tots els seus locals i també a domicili, facilitant-nos la vida perquè només ens preocupem d’assaborir i gaudir en companyia dels nostres. I això només acaba de començar, perquè l’any del seu 18è aniversari Pizza Stick té preparades unes quantes sorpreses més a punt de sortir del forn que, ens adverteixen, deixaran molt bon gust de boca.

Si t’ha agradat llegir l’article Quin sabor té la Cerdanya?, també et pot interessar llegir Un hivern saludable amb fruita i verdura de temporada.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.