Pànxing Cerdanya

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

L’ajuntament de Puigcerdà ha publicat les bases pel concurs de fotografia

Cerdanya
ajuntament
El concurs fotogràfic «Imatges de Puigcerdà» proposa als concursants oferir perspectives inèdites i originals de la vila.

Aquesta setmana s’han publicat, de forma definitiva, les bases reguladores del Premi Fotogràfic “Imatges de Puigcerda”. Aquestes bases regulen el concurs de fotografia per a la realització fotogràfica original i inèdita entorn del municipi de Puigcerdà.

L’objectiu del concurs és donar a conèixer la vila en totes les seves vessants mitjançant la fotografia, alhora que també es vol estimular la creació artística, promoure el patrimoni històric, cultural, arquitectònic i natural de Puigcerdà i fomentar la creació fotogràfica juvenil.

Les bases ja es poden consultar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Girona, així com a l’apartat de cultura de la pàgina web de l’Ajuntament de Puigcerdà.

La convocatòria del concurs es farà pública aquesta tardor i des del moment en que es convoqui, els autors tindran un període limitat de temps per presentar les seves fotografies tal i com indiquen les bases.

Les imatges s’hauran de presentar en format jpg. un cop oberta la convocatòria, mitjançant un tràmit específic que estarà disponible a la seu electrònica de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Si t’ha agradat llegir la notícia L’ajuntament de Puigcerdà ha publicat les bases pel concurs de fotografia, també et pot interessar llegir Arriba la 4a edició de la Catalunya Bike Race.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.