Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

ANC Cerdanya rep el tercer premi de la promoció comercial de La Grossa amb La Dooble dotat amb 10.000 euros

Cerdanya
Imatge ANC_ La Grossa
La Grossa ha fet el lliurament del xec a l’entitat que destinarà al manteniment de la mateixa entitat.

Loteries de Catalunya ha lliurat avui, dissabte 17 de febrer, a la seu de l’ANC Cerdanya, el tercer premi promocional a l’entitat guanyadora de 10.000 €.

Durant l’acte de lliurament del premi, Josep Ribot, vocal d’actes de l’ANC Cerdanya, ha explicat la destinació del premi, que servirà “per mantenir l’entitat i cobrir les petites despeses que tenim. Aquesta injecció del premi de 10.000 euros és un cop de mà que ens tira un any endavant”.

El primer premi de la promoció comercial de La Grossa amb La Dooble, dotat amb 30.000 €, va ser per l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat de Sant Boi de Llobregat. El segon premi va ser pel Club Handbol Móra la Nova i la Penya Barcelonista de Vidreres, amb 20.000 € per cada entitat. Finalment, el tercer premi donat amb 10.000 € per entitat, va ser per  l’ANC Cerdanya, el Club Esportiu Bisbal Bàsquet i l’Associació Armats de Mataró.

La Grossa amb La Dooble, l’alternativa catalana a les participacions tradicionals de Nadal, està pensada especialment per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya. En aquesta edició un total de 625 clubs i entitats del territori han participat, amb històries pròpies i col·lectius humans extraordinaris que contribueixen a la prosperitat i la cohesió social al nostre país.

Tots els beneficis destinats a accions i programes socials per als col·lectius més desfavorits

Loteries de Catalunya destaca el seu compromís amb la comunitat i la importància de convertir l’èxit dels seus sortejos en beneficis concrets per als col·lectius més necessitats. Els beneficis es destinen de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del Fons de Loteries per la Prosperitat i la Cohesió Social. Loteries de Catalunya ha destinat els beneficis de l’any 2022 a la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social, concretament 3,46 milions d’euros per finançar el Pla pilot per a l’abordatge de la pobresa infantil i uns altres 3 milions d’euros per garantir aliments i assistència material bàsica a famílies i a persones en situació de pobresa i/o risc d’exclusió social.

Contacte de premsa

Lina Guardiola – T. 670 338 508 – lina.guardiola@weareboth.com
Jordi Trilla – T. 675 786 250 – jordi.trilla@weareboth.com

Si t’ha agradat llegir ANC Cerdanya rep el tercer premi de la promoció comercial de La Grossa amb La Dooble dotat amb 10.000 euros, també et pot interessar llegir GUILS DE CERDANYA PROJECTA LA MILLORA INTEGRAL DE LA SEVA XARXA D’AIGUA.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.