Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

‘L’arbre dels desitjos’ de Puigcerdà recapta 4.250 per a La Marató de TV3

Cerdanya
Arbre dels Desitjos 6
Els participants han pogut posar la bola de Nadal amb el seu desig a l’avet instal·lat al costat del Campanar. L’activitat solidària és organitzada per l’AUCer, l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Puigcerdà.

L’Associació Universitària de Cerdanya, l’Ajuntament de Puigcerdà i la Comissió de Festes de Puigcerdà han recaptat un total de 4.250 euros per a La Marató de TV3 mitjançant la proposta ‘L’arbre dels desitjos’, que ha format part un  any més del programa d’activitats de l’AUCer.

L’acció es va dur a terme el cap de setmana passat a la plaça de Santa Maria, en una jornada de gran afluència de veïns i visitants al centre de la capital cerdana. A canvi d’una aportació solidària, els participants tenien l’ocasió de penjar una bola de Nadal, amb el seu desig escrit a l’interior, a l’avet que hi ha instal·lat al costat del Campanar. Així, ara aquestes boles, i els desitjos que alberguen, romandran en aquest indret al llarg de tota l’època nadalenca. 

L’acció solidària, endegada per l’AUCer l’any 2014 i coorganitzada des de l’any passat amb l’Ajuntament i la Comissió de Festes, ha comptat un any més amb amb un complet equip de voluntaris que ho fan possible, a més del patrocini d’Instal·lacions Enrampat. Des de l’organització han agraït també el suport d’una trentena d’empreses i comerços de la Cerdanya, a més de la col·laboració de diverses entitats locals.

Font: AUCer – Comunicació

Si t’ha agradat llegir la notícia ‘L’arbre dels desitjos’ de Puigcerdà recapta 4.250 per a La Marató de TV3, també et pot interessar llegir 72a edició del Descens Infantil de La Molina.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.