Pànxing Cerdanya

20, juny del 2024

Search
Close this search box.

20, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

El Club Ciclista Bellver organitza una recollida de deixalles amb finalitat solidària

Cerdanya
club ciclista bellver
És una activitat pensada per tal de poder ajudar a les persones més desfavorides i fer, alhora, unes accions positives en cadena i en benefici de tothom.

Des del Club Ciclista Bellver són conscients de les grans dificultats que està provocant aquesta pandèmia COVID-19 a l’economia. Empreses de tots els sectors es veuen afectades, havent d’acomiadar o deixant de contractar personal.

Els membres del club consideren que és ben cert que les desigualtats socials són molt grans i aquestes encara es noten més en una comarca com la Cerdanya. Per aquest motiu, des del Club Ciclista Bellver han pensat en una activitat per tal de poder ajudar a les persones més desfavorides i fer alhora unes accions positives en cadena i en benefici de tothom.

club ciclista bellver
Cartell de l’activitat – Club Ciclista Bellver

Un Club Ciclista Bellver solidari

Així, proposen fer una recollida de brossa al bosc de la solana de Bellver, per exemple als voltants de l’abocador, el dissabte 20 de febrer. Des del Club es comprometen a donar 500 € si entre tots els participants aconsegueixen recollir 50 bosses de deixalles. Aquests diners els destinaran al Banc d’Aliments de Cerdanya, mitjançant el Consell Comarcal, per ajudar a la compra d’aliments en els comerços del municipi de Bellver, col·laborant d’aquesta manera amb l’activitat econòmica local.

L’activitat és GRATUÏTA, amb l’opció totalment voluntària de fer aportacions econòmiques clicant en l’opció corresponent.

Més enllà del vessant ecològic, l’activitat és perfecta per passar un dia en família a la natura, millorar l’entorn paisatgístic de la vila, col·laborar amb el comerç local i ajudar als qui més ho necessiten.

Si t’ha agradat llegir la notícia El Club Ciclista Bellver organitza una recollida de deixalles amb finalitat solidària, també et pot interessar llegir Snow Soul: documentant la bellesa cerdana.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.