Pànxing Cerdanya

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Els Júniors de Puigcerdà, subcampions de la Lliga Catalana 2021

Cerdanya
curling10
L'Sporting l'Olla revalida el títol en la competició catalana de Curling disputada al Poliesportiu de Puigcerdà

L’equip Sporting l’Olla de Llicà d’Amunt, s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana de Curling i revalida, d’aquesta forma, el títol que va aconseguir en l’anterior l’edició (temporada 2019-2020).

Per darrere, després d’una molt competida darrera mànega, van quedar els joves de l’entitat, el Curling Puigcerdà La Tosa, que van tenir el títol a tocar. L’equip, que va proclamar-se subcampió de la lliga catalana, estava integrat per Marc Morralla, Joel Ruiz, Oriol Gastó i Aleix Raubert.

puigcerdà
Equip Curling Puigcerdà La Tosa

A la classificació, primers i segons van compartir victòries i derrotes (vuit punts cadascun dels dos equips), però la diferència de pedres a favor d’uns i altres va decidir el podi en aquesta edició de la lliga catalana.

En el podi, com a tercers, hi va pujar l’equip del Club Esquí Berguedà. La resta de la classificació, i per aquest ordre, va quedar el Barcelona i els dos equips locals, el Puigcerdà Carlit i el Puigcerdà Puigpedrós.

En total, sis equips van competir aquest cap de setmana en la 16a edició de la Lliga Catalana de Curling. La prova es va disputar a la pista de gel del pavelló poliesportiu de Puigcerdà.

El president del Curling Puigcerdà, Carles de Moxó, ha mostrat la seva satisfacció per la bona organització que ha tingut el torneig, pel bon nivell de joc que s’hi ha vist i ha reconegut que hi havia l’esperança que al podi hi pogués haver més equips locals representats.

Si t’ha agradat llegir la notícia Els Júniors de Puigcerdà, subcampions la Lliga Catalana 2021, també et pot interessar llegir la 71a edició del Descens Infantil de La Molina

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.