Pànxing Cerdanya

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

L’Ajuntament de Puigcerdà avisa sobre una estafa relacionada amb un suposat abonament mensual per a la Zona Blava

Cerdanya
Captura
Recomanem que no obriu missatges ni enllaços sospitosos i que no doneu mai les vostres dades personals a usuaris desconeguts

Veïns i veïnes de la Vila informen l’Ajuntament que els hi ha arribat un enllaç per abonar-se a la zona blava de Puigcerdà, tot sol·licitant una quantitat econòmica concreta per disposar d’una subscripció mensual a aquest servei d’estacionament.

L’Ajuntament de Puigcerdà adverteix que la zona blava del municipi no disposa d’aquest sistema de pagament i, per tant, que aquesta “oferta” es tracta d’un cas d’estafa o phishing. Aquesta tècnica consisteix en un frau de suplantació d’identitat que es comet amb la intenció d’obtenir diners o dades bancàries de forma il·legítima.

Recomanem que no obriu missatges ni enllaços sospitosos, que no doneu mai les vostres dades personals a usuaris desconeguts i que, sempre que tingueu cap dubte sobre alguns dels serveis oferts pel consistori, contacteu directament amb l’Ajuntament a través de les seves xarxes socials, del telèfon 972 88 06 50 o del mail comunicacio@puigcerda.cat.

Ajuntament de Puigcerdà

25/01/2024

Si t’ha agradat llegir L’Ajuntament de Puigcerdà avisa sobre una estafa relacionada amb un suposat abonament mensual per a la Zona Blava, també et pot interessar llegir Programa Esport Blanc a les Escoles 2024 a la Cerdanya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.