Pànxing Cerdanya

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

L’Ajuntament de Puigcerdà porta a terme obres de condicionament al pas que dona accés al túnel subterrani del Passeig 10 d’Abril

Cerdanya
Captura

Aquesta entrada, que estava protegida per unes planxes de ferro, suposava un perill a un dels carrers més transitats de la Vila.

L’Ajuntament de Puigcerdà ha portat a terme unes obres de condicionament al pas que dona accés al túnel subterrani del Passeig 10 d’Abril.

Aquesta entrada, que únicament estava protegida per unes planxes de ferro, suposava un perill a un dels carrers més transitats de la Vila.

D’aquesta forma, tal com explica el regidor d’Obres i Serveis, Celso Llombart, el consistori col·locarà una boca d’home que millorarà l’estètica del passeig i facilitarà l’accés als túnels soterrats quan es reprenguin els treballs de recuperació de la xarxa de túnels.


El cost aproximat d’aquesta actuació és de 5.900 €.

A continuació podeu veure el vídeo que hem publicat a les nostres xarxes socials mostrant les actuacions que s’han dut a terme:

https://www.instagram.com/puigcerda_cat/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b27b6a9c-3b52-40c2-85e6-761cf9e8d09e

Si t’ha agradat llegir L’Ajuntament de Puigcerdà porta a terme obres de condicionament al pas que dona accés al túnel subterrani del Passeig 10 d’Abril, també et pot interessar Comencen els treballs a les sales que acolliran l’Espai Fita Zero: frontera, enclavament i memòria.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.