Pànxing Cerdanya

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

L’Hospital de Cerdanya i el Museu de Llívia organitzen una jornada de salut dedicada a la pandèmia de la Covid-19 i la seva vacunació

Cerdanya
salut
L’activitat —oberta al públic (presencial i per internet)—, es farà a la sala de teatre de Llívia, el 13 d’agost, a les 19.00 hores, amb la participació de quatre especialistes mèdics.

L’Hospital de Cerdanya (HC), el Museu i l’Ajuntament de Llívia organitzen una jornada de salut, aquest divendres, 13 d’agost, a partir de les 19.00 hores, dedicada a la pandèmia de la Covid-19 i la seva vacunació. L’activitat —oberta al públic presencial (*) i per internet— es farà a la sala del teatre del poliesportiu de Llívia i comptarà amb la participació de quatre especialistes mèdics de l’Hospital de Cerdanya. Així, a la jornada, hi intervindran el Dr. Carlos Azuaje, cap de Medicina Interna HC; el Dr. Joan Lluis Aliaga, pneumòleg de l’HC; el Sr. Xavier Caralt, director d’Infermeria de l’HC i el Dr. Eduard Carreras, cap de servei de pediatria de l’HC i director de Cooperació Territorial. L’acte vol promoure la participació del públic i és obert a les preguntes que formulin les persones assistents i aquelles que segueixin el debat pel canal de YouTube (enllaç): https://www.youtube.com/watch?v=90QXtNCL9vk

Gràcies a les especialitats mèdiques i les responsabilitats dels ponents la jornada tractarà la Covid-19 des de molts punts de vista: epidemiològic, patologies respiratòries, l’afectació del virus en adults i en l’edat pediàtrica o l’adaptació de l’HC davant la pandèmia per la Covid-19.

L’acte serà presidit pel director del centre hospitalari, el Dr. Xavier Conill, i l’alcalde de Llívia, l’Excm. Sr. Elies Nova. La presentació de la jornada anirà a càrrec del director del Museu, Gerard Cunill.

L’Hospital de Cerdanya és el centre mèdic de referència per a la Baixa i l’Alta Cerdanya i el Capcir i el primer equipament sanitari a Europa que atén usuaris de dos països. El conegut com a Hospital Transfronterer ha presentat recentment les dades de la memòria del 2020 on queda reflectit, precisament, la incidència que ha tingut i té la pandèmia en el dia a dia de l’hospital.

El Museu de Llívia és un centre de debat contemporani; en aquest cas, en l’àmbit de la salut. La relació del museu amb la seva col·lecció de farmàcia, i la seva relació amb la salut, fa que es faci ressò dels debats actuals que tenen relació amb la salut pública.

(*) Millor fer reserva prèvia (al tel. 972 89 63 13) si es vol assistir a l’acte, ja que l’aforament de la sala està limitada a un nombre determinat de places, seguint les mesures sanitàries recomanades per les autoritats sanitàries. Cal portar mascareta.

Font: Ajuntament de Llívia

Si t’ha agradat llegir la notícia L’Hospital de Cerdanya i el Museu de Llívia organitzen una jornada de salut dedicada a la pandèmia de la Covid-19 i a la seva vacunació, també et pot interessar llegir Més de 1000 ciclistes a la carretera celebren la VI Alp-Cerdanya Cycle Tour!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.