Pànxing Cerdanya

15, abril del 2024

Search
Close this search box.

15, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Més de 1000 ciclistes a la carretera celebren la VI Alp-Cerdanya Cycle Tour!

Cerdanya
Alp Cerdanya Cycle Tour
La marxa cicloturista de la Cerdanya va esgotar inscripcions amb antelació i estableix el seu rècord particular de participants tot superant el miler.

El bon temps i el protocol de seguretat van marcar un cap de setmana per gaudir del ciclisme no competitiu.

La Alp-Cerdanya Cycle Tour 2021

A les 8 del matí van prendre la sortida els components del primer grup de 250 ciclistes, n’hi havia quatre previstos per l’organització per evitar aglomeracions en l’inici de la sisena edició de l’Alp-Cerdanya Cycle Tour, el diumenge 25 de juliol.

Distància de seguretat, mascaretes de protecció a la sortida, gel hidroalcohòlic a disposició, presa de temperatura a tots els participants durant la recollida de dorsals… Aquest any, ja acostumat tothom a aquests protocols, tot va ser molt fluid. Quatre calaixos de sortida, segons el recorregut triat, il·lustraven la foto de partida.

Els primers a sortir, aquells que van triar la ruta Endurance, de 185 km. A continuació, els de la Medial, 145 km, i tancant el protocol, els inscrits a la ruta Sport, 89 km.

Amb bon temps, una notable i característica senyalització i fins a 6 punts d’avituallament, els ciclistes van disposar d’entre 6 i 9.30 hores, segons la ruta, per arribar a la meta. Gran part del quilometratge és comú als tres recorreguts, amb els seus corresponents bucles específics per adaptar-se a cada condició, motivació i objectiu personal. 

Els primers a completar la ruta Sport van trigar al voltant de 2.30h. En el cas de la Medial, el temps va ser de poc més de 4h i en la Endurance va arribar gairebé les 5.30h sobre la bici.

La Alp-Cerdanya Cycle Tour 2021

Després de l’esforç, una fideuà reconfortant i els millors desitjos per a l’any vinent. Joaquim Camacho, director de cursa, comentava en finalitzar l’esdeveniment que “estem molt contents amb la participació aconseguida. Cada any anem sumant ciclistes i, en gran part, és perquè qui ve, hi repeteix i, a més, convenç a d’altres perquè l’experiència val la pena. La Cerdanya és una joia per anar en bici i així ho estem mostrant a qui ens visita. Que se’n vagin amb un bon record també és gràcies al suport de voluntaris i patrocinadors que fan possible aquesta marxa”.

Al web trobareu disponibles les fotografies de l’esdeveniment i el llistat de temps particulars.

Si t’ha agradat llegir la notícia Més de 1000 ciclistes a la carretera celebren la VI Alp-Cerdanya Cycle Tour!, també et pot interessar llegir Bellver crea una ruta que compara espais emblemàtics amb el seu passat.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.