Pànxing Cerdanya

21, juny del 2024

Search
Close this search box.

21, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Love Of Lesbian tanca la 1a edició del Cerdanya Music Festival

Cerdanya
Pla obert de l'actuació de Love of Lesbian a la zona de l'auditori del Cerdanya Music Festival, en un espai natural d'Alp (Cerdanya). Imatge del 23 d'agost de 2021. (Horitzontal)
La 1a edició del Cerdanya Music Festival, que s’ha celebrat a l’Aeròdrom d’Alp del 12 al 23 d’agost, ha conclòs amb la venda de més de 15.000 entrades.

La música d’estil indie del grup Love Of Lesbian, ha sigut l’encarregada de tancar el primer Cerdanya Music Festival. Un festival de música, que des del passat 12 d’agost ha ofert deu jornades de concerts a Alp, i ha aconseguit vendre més de 15.000 entrades. Això, sumant-li la bona acollida que ha tingut entre el públic, fa que l’organització ja treballi en la segona edició. 

cerdanya
Concert de Love of Lesbian, a l’auditori del Cerdanya Music Festival.

Martín Pérez, director de Concert Studio, promotora del Festival, ha assegurat que estan satisfets amb la resposta “massiva” del púlic, i ha afegit que aquesta xifra ha superat totes les previsions. Creu que tot plegat ha estat “com una explosió” gràcies a les recomanacions fetes entre els assistents. 

Pérez també ha comentat que el festival ha servit per omplir totes les places hoteleres de la Cerdanya, tenint en compte, que la majora d’assistents eren provinents de Barcelona i la seva àrea metropolitana. El director del Cerdanya Music Festival també ha volgut destacar el fet que la meteorologia ha respectat totes les jornades de concerts.

Davant l’èxit d’aquesta primera edició, la promotora ja treballa en la segona, amb una lleugera modificació de les dates. Quedant així, de l’11 al 20 d’agost amb l’objectiu d’acabar en diumenge. A més, l’espai destinat a la restauració es vol ampliar, potenciant l’entorn de la part “Village”. Pel què fa a la programació, es busquen altres perfils d’artistes diferents als que estan encarats a un tipus de públic més urbà. 

cerdanya music festival village
Zona del ‘Village’ del Cerdanya Music Festival.

Si t’ha agradat llegir la notícia Love Of Lesbian tanca la primera edició del Cerdanya Music Festival, també et pot interessar llegir Els ajuntaments de l’Alta Cerdanya creen una ruta per a BTT.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.