Pànxing Cerdanya

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

La recollida de residus Porta a Porta arriba a Llívia

Cerdanya
residus02
La previsió és que el servei de recollida Porta a Porta entri en funcionament aquestes setmanes vinents.

Llívia posarà en funcionament, aquestes setmanes vinents, el servei de recollida de residus Porta a Porta. La recollida Porta a Porta suposa un gran canvi per a tota la població. Més responsabilitat de separació dels residus en origen, i molta més proximitat en el servei. Un servei que ja, a Catalunya, més de 200 municipis han posat en marxa.

El servei Porta a porta el gestiona el Consell Comarcal de la Cerdanya i en aquesta primera fase s’incorporen els municipis de Das, Ger, Prats i Sansor, Urús, Guils de Cerdanya i Llívia.

Així, doncs, els veïns i les veïnes de Llívia s’hauran de familiaritzar amb les fraccions orgàniques, envasos, paper/cartró, resta i vidre. Les deixalles o els residus seran recollits diàriament per davant de casa i cada família tindrà un contenidor per a poder separar i dipositar els residus corresponents.

En els dies vinents es donarà tota menda d’informació al voltant del nou servei. La primera de les accions que impulsa el govern local són tres xerrades adreçades als industrials i empresaris, i als veïns en general, aquest divendres i dissabte, 21 i 22 de gener, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Llívia.

La primera sessió, a les 16h per a empresaris, industrials i restauradors, i la segona a les 20h, per a veïns i veïnes en general. L’endemà, a les 10h, per a les comunitats de propietaris i veïns i veïnes de segona residència. Totes les sessions seran emeses en línia pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Llívia, i quedaran a internet per a poder ser consultades quan es vulgui.

Igualment, pels empresaris vinculats al sector de la restauració, es faran visites puntuals per a ampliar-los la informació.

porta a porta
Xerrades informatives servei de recollida de residus Porta a Porta.

Font: Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Llívia

Si t’ha agradat llegir la notícia La recollida de residus Porta a Porta arriba a Llívia, també et pot interessar llegir Puigcerdà vol substituir el funicular que uneix l’estació de tren i el centre de la Vila.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.