Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

Presentada la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà 2022

Cerdanya
estiu
La conferència inaugural de la Universitat d'Estiu Ramon Llull anirà a càrrec de Patrycia Centeno, llicenciada en periodisme i experta en comunicació política no verbal. L'edició d'enguany, de l'11 al 15 de juliol, apostarà no només pels cursos i jornades professionals, sinó també per un summit de les tecnologies avançades en el "digital entertainment", tallers i les tradicionals activitats obertes a tothom.

Puigcerdà esdevé novament aquesta setmana vinent, de l’11 al 15 de juliol, el campus universitari estival dels Pirineus amb la celebració de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que organitza l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) en coordinació amb la Universitat Ramon Llull i l’Ajuntament de Puigcerdà.

L’alcalde de Puigcerda, Albert Piñeira, el president de l’AUCer, Francesc Armengol, i la vicepresidenta de formació, M. Àngels Terrones, han presentat el contingut d’una edició que vol recuperar la normalitat, després que l’any passat se’n celebrés una edició “de butxaca” a causa de les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid19.

Pel que fa a les activitats paral·leles, obertes a tothom, la lliçó inaugural d’enguany (dilluns 15, 20h15 al Museu Cerdà) serà a càrrec de Patrycia Centeno, llicenciada en periodisme i experta en comunicació política no verbal i comptarà amb la participació de la Coral capella de Santa Maria de Puigcerdà. Dimarts a la nit es farà novament la Nit dels Estels al Niu de l’Àliga. Dimecres a les 21h45 es recuperarà la Nit d’Arts amb un espectacle de dansa amb la companyia “Fun Dan Mondays” al parc Shierbeck, mentre que la cloenda anirà a càrrec del Dr. Francesc Torralba.

Els cursos

A la presentació s’ha avançat que la setmana universitària arriba amb un “bon ritme d’inscripcions” i que l’oferta d’enguany presenta “un quilibri entre temes d’interès general de la població i aquelles qüestions professionals més necessàries a la Cerdanya”.

La graella formativa d’aquesta edició presenta propostes noves i temàtiques específiques, adreçades a diversos públics concrets, amb un total de 9 cursos, 2 jornades professionals, 1 Summit i 4 tallers.

Pel que fa als cursos, trobem un sobre la pesta i guerra a l’Europa Moderna amb un recorregut des de la Cerdanya a càrrec del Dr. Xavier Gil Pujol; un sobre música russa, midfulness, un curs sobre el parlar de Cerdanya i Jordi Pere Cerdà amb Manel Figuera, constel·lacions familiars, iniciació als vins i escumosos o un sobre equilibri i benestar entre altres.

Igualment es celebrarà la XX Jornada d’Estiu de la professió mèdica i les VIII Jornades de Desenvolupament Rural, el 1r summit de les tecnologies avançades en el “digital entertainment” i els tallers “Ales per brillar: el plaer d’educar”, “Saber respirar: el nostre amic el diafragma”, “Scrapbook” i “Com fer un treball de recerca.

Font: Ajuntament de Puigcerdà

Si t’ha agradat llegir la notícia Presentada la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà 2022, també et pot interessar llegir Bibliollac: llegir vora l’estany a l’estiu.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.