Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Complet! L’Alp-Cerdanya Cycle Tour arriba al màxim de 1000 inscrits

Cerdanya
Deu dies abans de la marxa, es tanca la inscripció després d'arribar al límit de participants

La 6a Alp-Cerdanya Cycle Tour serà de rècord. Deu dies abans de la celebració de la marxa cicloturista, la CicloExperiencia dels Pirineus ha arribat al màxim de participació previst i tanca la possibilitat d’inscripció amb 1000 ciclistes amb dorsal reservat pel diumenge 25 de juliol a Alp.

El bon gust de boca de l’experiència de l’any passat, resolta amb èxit en ple inici de la desescalada, i les facilitats ofertes per l’organització garantint fins al 100% del cost de la inscripció en cas de suspensió de la marxa cicloturista a causa de la COVID-19, ha sumat interès entre la comunitat cicloturista per assistir l’Alp-Cerdanya Cycle Tour.

Tot això se suma al gran atractiu dels magnífics recorreguts ciclistes a través de la Cerdanya. Després de la seva absència en 2020, enguany es recupera el recorregut més llarg i tornen les tres rutes: Sport 84 km (1.171 D +), Medial 138 km (2.549 D +) i Endurance 179 km (3.486 D +) de manera que cada participant pot formar part d’aquesta experiència ciclista en funció dels seus objectius i característiques. Com sempre, rodant per carreteres en la seva major part poc transitades i fora dels grans eixos viaris de la Cerdanya tant catalana com francesa.

Cycle Tour
Alp-Cerdanya Cycle Tour

Tots els detalls al web de l’esdeveniment www.lacerdanyacycletour.com i en les nostres xarxes socials a Facebook, Instagram i Twitter.

Si t’ha agradat llegir la notícia Complet! L’Alp-Cerdanya Cycle Tour arriba al màxim de 1000 inscrits, també et pot interessar llegir Turisme Cerdanya ha creat un nou producte turístic sostenible transfronterer de manera participativa.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.