Pànxing Cerdanya

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Tornen els iglús a la Cerdanya de la mà d’Ohmamiglú

Cerdanya
Iglu1
El pròxim dia 4 i 5 de febrer, al sector d’Alabaus de la Molina, se celebrarà de nou la trobada de constructors d’iglús de Catalunya. Arquitectura de gel, coca i xocolata calenta i gresca en un entorn privilegiat al bell mig de la muntanya.

La meteorologia ens ha fet patir. A tots i totes les amants de la neu, el cel ens ha mantingut, durant un període de temps que se’ns ha fet etern, amb l’ai al cor. Sortosament, la neu ha acabat caient cobrint les nostres muntanyes, portant amb ella el material suficient per poder celebrar (i que bé que sigui així) una nova edició de l’Ohmamiglú, el festival de construcció d’iglús preferit de la nostra comarca.

La consecució d’aquesta edició ha estat penjant d’un fil fins a l’últim moment. Gràcies a la perseverança dels organitzadors i la bona predisposició de la Molina per garantir prou neu per poder aixecar les construccions, la trobada serà una realitat! Tot plegat començarà el dissabte dia 4 de febrer a les 9 h del matí amb la construcció dels iglús. No obstant, el millor dia per apreciar-los com cal és el diumenge 5, amb la tradicional xocolata calenta i coca que es repartirà a peu d’iglús a partir de les 10 h.

La localització de l’indret on es construiran és perfecta per aparcar els vehicles al pàrquing habilitat d’Alabaus, fent de la zona un espai totalment accessible per a tots els membres de la família. Cal recordar que els iglús són estructures complexes, i és important respectar-los i no enfilar-s’hi.

Així, només ens resta agrair a l’Associació de Constructors d’Iglús de Catalunya tot l’esforç dedicat a poder celebrar aquesta edició i animar-vos a tots plegats a descobrir aquestes curioses construccions i tot el món que les envolta!

iglús

Si t’ha agradat llegir la notícia Tornen els iglús a la Cerdanya de la mà d’Ohmamiglú, també et pot interessar llegir l’article De visita a Formigueres 48h abans de l’anhelada nevada.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.