Pànxing Cerdanya

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Nova plataforma de rutes i experiències, EPirEMed (Experiències Pirinenques, Emocions Mediterrànies)

Cerdanya
Captura de pantalla 2022-02-11 a les 11.45.08
Ja està en ple funcionament la nova pàgina web d'EPirEMed (Experiències Pirinenques, Emocions Mediterrànies), un projecte de cooperació transfronterer que posa en valor productes i empreses turístiques del Pirineu de les dues bandes de la frontera entre França i Catalunya, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Amb la col·laboració d’entitats públiques i privades, i un total de 664 empreses inscrites (480 catalanes i 184 dels Pyrénées Orientales), s’han creat 17 noves rutes turístiques transfrontereres basant-se en la sostenibilitat i la qualitat del producte rural i de muntanya, que s’estan promocionant a escala nacional i internacional.

Mitjançant la web www.epiremed.eu, es poden consultar les rutes i reservar les experiències turístiques transfrontereres del Pirineu, agrupades segons les prioritats dels usuaris entre senderisme, història, enologia, mobilitat alternativa, bicicleta, turisme actiu, gastronomia i família.

epiremed

EPirEMed prioritza la mobilitat sostenible i la desestacionalització vinculant el turisme rural amb el transport sostenible i impulsant nous productes transfronterers, entre els quals una cinquantena d’empreses de Cerdanya que ofereixen els seus serveis.

Actualment, continuem treballant en la creació de nous productes sostenibles transfronterers en territori cerdà, on totes les empreses que ho desitgin s’hi poden adherir sense cost i fomentar un turisme sostenible i responsable.

Font: Turisme de Cerdanya

Si t’ha agradat llegir la notícia Nova plataforma de rutes i experiències, EPirEMed, també et pot interessar llegir Així viu Font Romeu Pirineus 2000 les vacances de febrer.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.