Impulsa el teu negoci
amb les nostres revistes de proximitat
Nens i joves
La salut mental juvenil s’ha convertit en un dels reptes més rellevants de la societat actual. L’estrès acadèmic, la pressió social i l’ús de les noves tecnologies són alguns dels factors que poden a …
L’ús de pantalles en menors i els seus efectes en el desenvolupament cerebral és un tema de gran interès i preocupació. Avui en dia, els dispositius electrònics són omnipresents i els nens hi estan ex …
La importància del suport emocional durant els primers anys de vida
En l’era digital actual, l’ús de les tecnologies s’ha convertit en una part integral de la vida quotidiana dels nens i joves. Des de telèfons mòbils i tauletes fins a videojocs i xarxes socials, les o …
Després de dos anys de celebrar-se de manera virtual o amb restriccions per la pandèmia, les jornades de portes obertes dels diferents centres educatius es podran tornar a dur a terme amb normalitat.
Més de 200 estudiants de secundària participen en tasques de conservació de boscos.
Els jocs de taula diverteixen, però també compleixen altres funcions educatives molt importants en el desenvolupament intel·lectual del nen: consoliden coneixements matemàtics, musicals, científics o …
Quan decidim tenir un fill no se’ns passa pel cap tot el que comporta; visites al pediatra, educació, alimentació, quan comença a caminar, a parlar… tot son dubtes. A vegades, malauradament un mal ass …
Els deures sempre han estat un tema de conflicte i debat. Els nens espanyols dediquen entre 6 i 7 hores a la setmana a fer els deures, 2 hores més de les que realitzen la mitjana dels països europeus.
Abans de res és important distingir entre un nen precoç (que és aquell que adquireix competències més prematures respecte a la mitjana de la seva edat) dels nens superdotats.
Els nens sofreixen igual que els adults de situacions que els estressen, particularment perquè tenen edats en què no arriben a comprendre del tot el món que els envolta o els desborden situacions que …
Per: Doctora Anna Maria Marti Ramon, pediatra de Metges Manresa i centre mèdic Berguedà Com a pediatres, hem de tenir en compte que el coronavirus és un virus respiratori, i com passa amb altres virus …
Només un 66% de l’alumnat català a va escoles públiques. Mentrestant, en països com Alemanya, Finlàndia, Àustria o Irlanda tenen més del 90% de l’alumnat en centres públics. Per això, les Associacions …
Estem de Carnestoltes i tornem a plantejar-nos el dubte de quines disfresses triar. Als nens els hi agrada molt disfressar-se…i per què no admetre-ho, també a molts adults. A les botigues estem fart …
Coneixem des de fa molt de temps l’existència d’Instagram, WhatsApp, Twitter, Facebook, etc. Les videotrucades o videoconferències a través de la pantalla s’han convertit definitivament en una eina de …
Ajudar a desenvolupar la creativitat i la imaginació, s’aprèn vocabulari i expressions col.loquials i es millora la comunicació oral i escrita
Per Eva Remolina / AMIC A Mèxic, cap festa és considerada una festa de debò si no hi ha en ella una pinyata. La seva infinitat de formes, els seus brillants colors i la diversió que es genera al volta …
Per Cometelasopa.com / AMIC La creativitat s’associa a l’art (pintura, escultura, poesia, música) i tot i ser cert, no és quelcom exclusiu, perquè creativitat també és la capacitat de crear idees nove …
Hi ha regals que recordem amb més afecte que altres, bé sigui perquè no els esperem, perquè provenen de persones a les quals tenim un gran afecte o simplement perquè són més entranyables i confecciona …