Cerdanya

Rocaviva, un paisatge ple d’art per descobrir

Rocaviva és un paisatge obert, natural, ple de senders i caminois per descobrir, vorejats per més de 600 roques de mides diverses que l’artista Olm va esculpir durant quasi 30 anys. Entre l’Alt Urgell i la Cerdanya, a tocar de Mussa, és un espai únic i inèdit, obert que combina art i natura.

De Llívia a Cereja, marxa nòrdica per la ruta de les fonts

Aquest itinerari sorprèn per la seva singularitat paisatgística, a redós del puig de Llívia i el Serrat Baladret, tot remuntant el riu de Targasona, per assolir grans panoràmiques des dels plans del Tudó. Remuntant tan sols 200m de desnivell, ens endinsarem dins un encisador paisatge de ribera, per assolir un petit altiplà ceretà, amb vistes sobre l’Alta i la Baixa Cerdanya, per baixar al poblet de Cereja, i tornar per antics camins d’entorn rural ceretà.

130 anys d’història de la Festa de l’Estany en un llibre

Amb motiu del 130è aniversari de la Festa de l’Estany, l’Ajuntament de Puigcerdà i el Patronat del Museu Cerdà, amb la col•laboració de la Diputació de Girona, han editat el llibre “La Festa de l’Estany (1886-2016). 130 anys d’història, tradició i llegenda”. 

José Antonio Hermida, ciclista de muntanya professional

Per fi ens hem pogut treure el cuquet d’entrevistar a José Antonio Hermida. Feia molt de temps que ho volíem fer, però quin millor moment que el d’ara per fer-ho, quan la seva gran carrera professional enfila la recta final i podem repassar la seva espectacular trajectòria. 
Back to top