Cerdanya

Els càmpings de la Cerdanya: vacances en plena natura

Una bona alternativa per gaudir d’unes vacances en plena natura, sense que això representi una despesa espectacular per a les malmeses economies familiars, és l’allotjament en càmpings. Una tradició molt arrelada a Europa, i especialment a França, i que al nostre país sempre havia estat identificada amb un turisme de baix poder adquisitiu. Poc a poc aquesta creença va desapareixent per fer prevaldre els grans avantatges i beneficis de les vacances de càmping.

Camí dels Enamorats de Puigcerdà – Rigolisa

El Camí dels Enamorats és un itinerari molt freqüentat que es duu a terme sortint principalment dels vorals de l'estany de Puigcerdà. El seu recorregut, envoltat d'arbres i amb bones vistes de la Cerdanya, ressegueix la xarxa de Senders de Cerdanya i un tram de la sèquia que transporta l'aigua a l'estany.
 
Aquest era l’antic camí de Sant Jaume i forma part, també, de la xarxa d'itineraris saludables de la Diputació de Girona.

La Cerdanya a punt de neu

Milers de ciutadans esperant els primers freds... El primer descens fort de temperatures... Escoltant amb atenció les notícies sobre el temps... Amb un únic desig: que la primera nevada cobreixi de blanc la Cerdanya i obrin totes les estacions d’esports d’hivern per poder-ne gaudir després de molts mesos de somiar-ho. I finalment sí... Benvinguts a les neus ceretanes.

Pau Recha presenta el seu darrer treball

El proper diumenge 17 d’agost és el dia triat pel músic i compositor Pau Recha, per presentar en públic el seu nou treball “Observant el pas del temps”. La cita, a les 19.00h, al Centre Cívic Escoles Velles de Bellver de Cerdanya.

Beautiful Days, un univers on perdre’ns i descobrir la nostra creativitat

Ens dirigim a Puigcerdà amb el propòsit de conèixer de prop la tasca que desenvolupa la Maria al capdavant d’un original i engrescador projecte que es materialitza a l’interior d’una bonica botiga que reclama de seguida la nostra atenció i que desperta la nostra curiositat. En un vistós aparador es disposen una bona quantitat de lligadures (“tocats”) i de cintes; algunes decoren barrets i altres es mostren senzillament disposades a servir d’ornament i de complement a qualsevol estil de pentinat.

Articles destacats

Pànxing Comunicació

Disseny gràfic
Creació de logotips
Fotografía
Il.lustracions
Fulletons
Llibrets
Catàlegs
Impresió digital

Pànxing 2.0

Creació de pàgines web
Creació de Blogs
Manteniment de blogs
Serveis de Comunity Manager
Estrategies de reputació Online
Orientació i màrqueting 2.0

Back to top