Cerdanya

Vacances en natura a la Cerdanya: els càmpings, la millor opció

Pels amants de la natura, les vacances són un bon període per gaudir-la intensament: passejades, excursions, esports d’aventura, banys al riu... i la millor opció per estar rodejats de natura les 24 hores del dia són els càmpings. Una bona manera de fer vacances envoltats de natura, sense que representi una despesa espectacular per a les economies familiars. Les vacances de càmping són una tradició molt arrelada a Europa, especialment a França, al nostre país sempre s’havia identificat amb un turisme de baix poder adquisitiu. Poc a poc aquesta creença va desapareixent per fer prevaldre els avantatges i beneficis de les vacances de càmping.

Una ruta circular a la Cerdanya

La Cerdanya 360º, juntament amb GOOUT i la col•laboració d’artesanies Carlit #fanscerdanya i Bollé, ofereix la possibilitat de fer una magnifica ruta circular de 360º a la comarca de la Cerdanya. 

Tot a punt per començar a rodar

La Cerdanya, tradicionalment, ha estat un territori excepcional per practicar tota mena d’esports. Cada cop són més nombrosos els esportistes que hi entrenen per aconseguir un nivell òptim de preparació física, esportistes que s’hi arriben per entrenar en alçada i que gaudeixen de les immillorables condicions climatològiques que l’alta muntanya ceretana els ofereix. Les possibilitats de la comarca són molt àmplies per realitzar qualsevol tipus d’esport d’aventura durant tot l’any, però arribada l’època de més bonança climatològica, la Cerdanya es converteix en el paradís de molts ciclistes, tant de BTT,  com de carretera.

Javier Hernández, un maestro artesano de las pieles

Cuando uno desde pequeñito ha vivido entre patrones, hilos, pieles y agujas. Cuando desde muy jovencito uno se ha acostumbrado a tocar la piel y sentir su olor, no hay nada de extraño en que uno se acabe convirtiendo en uno de los mejores artesanos en la confección de la piel, un artesano capaz de hacer magia con una prenda de piel. Y este virtuoso en dar una nueva vida a una prenda de piel no es otro que Javier Hernández.

Articles destacats

Back to top