Cerdanya

Dominis del Pirineu Català

Els dominis del Pirineu català han treballat durant l’estiu per millorar la seva oferta i es preparen per rebre un allau de visitants disposats a gaudir de la neu en totes les seves modalitats. La llista d’estacions és molt llarga i les tens totes molt a prop de casa. Amb neu de qualitat, temperatures suaus i molts dies de sol, podràs gaudir-les en família, amb la parella o amb els amics.

Cavalls del Vent MBT: una ruta per gaudir de la natura

La Cavalls del Vent MTB és una gran ruta per etapes, en bicicleta de muntanya, que encercla el Parc Natural del Cadí-Moixeró i es mou per les comarques del Berguedà, l’Alt Urgell i la Cerdanya. Es tracta d’una ruta autoguiada amb sortida i arribada a Bagà per la zona sud i a Bellver de Cerdanya per la cara nord.  

Experiències Pànxing a Cerdanya

Els passats 21 i 22 d’abril, l’equip de Pànxing ens vam reunir a Cerdanya per conviure dos dies plegats. Van ser dues jornades plenes d’experiències, amb alguna estona de feina però amb molt temps per l’esbarjo en el qual vam poder constatar que Pànxing està format per un bon equip, amb ganes de treballar i passar-ho bé.

La Cerdanya Film Commission posiciona la comarca com escenari de produccions

Integrada a la Xarxa Catalunya Film Commission des del setembre, la Cerdanya Film Commission va propiciar l’arribada de 15 produccions audiovisuals a la comarca durant el 2015 i va atendre prop de 70 peticions d’informació, posicionant a la comarca com la 18a zona amb més produccions registrades de tot Catalunya.

Javier Hernández, un maestro artesano de las pieles

Cuando uno desde pequeñito ha vivido entre patrones, hilos, pieles y agujas. Cuando desde muy jovencito uno se ha acostumbrado a tocar la piel y sentir su olor, no hay nada de extraño en que uno se acabe convirtiendo en uno de los mejores artesanos en la confección de la piel, un artesano capaz de hacer magia con una prenda de piel. Y este virtuoso en dar una nueva vida a una prenda de piel no es otro que Javier Hernández.

Articles destacats

Back to top