Cerdanya

Fontanals de Cerdanya, arquitectura i natura

Dos antics municipis, un munt de petits nuclis i una fusió administrativa, fa menys de 50 anys, va donar lloc al 1969 al naixement d’un nou terme municipal amb totes les característiques de la comarca de la Cerdanya. El nou nat va rebre el nom de Fontanals de Cerdanya, topònim escollit per evitar que no prevalgués cap dels antics noms dels municipis respecte els altres i evitar així possibles picabaralles.

Excursions de la Cerdanya Happy Walking, el Festival del Senderisme

Durant els dies 9, 10 i 11 de juny, celebrarem el Cerdanya Happy Walking, un Festival del Senderisme on podreu escollir entre sis rutes guiades. Estanys d’alta muntanya, prats subalpins, boscos ufanosos, esglésies romàniques i la serra del Cadí seran alguns dels paisatges bucòlics que us acompanyaran.

De tapes, pinxos i terrasses a la Cerdanya

Qui diu que a la Cerdanya no espot gaudir d’un bon aperitiu,d’un àpat de pinxos o tapes o d’un bon dinar a una terrassa. Les terrasses a la Cerdanya s’han escampat com petites joies sobre uns paisatges idíl·lics i meravellosos. I si les tardes d’estiu tenen gust de cervesa ben freda i tapes en alguna terrassa estival a qualsevol lloc del territori català, la Cerdanya no és menys. Terrasses que s’omplen als migdies buscant l’escalf del sol i a les tardes, quan una cervesa i unes tapes poden ser la millor excusa per una trobada amb amics.
Back to top