Cerdanya

Els càmpings de la Cerdanya: vacances en plena natura

Una bona alternativa per gaudir d’unes vacances en plena natura, sense que això representi una despesa espectacular per a les malmeses economies familiars, és l’allotjament en càmpings. Una tradició molt arrelada a Europa, i especialment a França, i que al nostre país sempre havia estat identificada amb un turisme de baix poder adquisitiu. Poc a poc aquesta creença va desapareixent per fer prevaldre els grans avantatges i beneficis de les vacances de càmping.

Ruta amb esquís: Tossal Mercaders (2.547m)

Tot just trascollar el Pimorent apareix davant nostre l'esvelta silueta del Tossal Mercader. Estratègicament situat, presideix altivament  l'alta vall de l'Arièja i ofereix interessants vistes de les boniques muntanyes que l'envolten. El seu ascens és atractiu i fàcil, entre altres coses perquè el còmode accés ens permet iniciar-la des d'una cota força elevada.

Clubs i escoles d’esquí, grans protagonistes a la Cerdanya blanca

Ja està aquí. Ja la tenim a tocar. En res arribaran les primeres neus i amb elles arrencarà una nova temporada d’esquí. Enguany des del Pànxing Cerdanya ens hem proposat l’elaboració d’un reportatge diferent, intentant analitzar la temporada que arriba i totes les seves vessants des d’una òptica que, a vegades, oblidem, tot i ser uns dels grans protagonistes de qualsevol estació d’esquí. Volem saber com viuen, com veuen i com se senten davant d’una nova temporada els clubs i escoles d’esquí.

Beautiful Days, un univers on perdre’ns i descobrir la nostra creativitat

Ens dirigim a Puigcerdà amb el propòsit de conèixer de prop la tasca que desenvolupa la Maria al capdavant d’un original i engrescador projecte que es materialitza a l’interior d’una bonica botiga que reclama de seguida la nostra atenció i que desperta la nostra curiositat. En un vistós aparador es disposen una bona quantitat de lligadures (“tocats”) i de cintes; algunes decoren barrets i altres es mostren senzillament disposades a servir d’ornament i de complement a qualsevol estil de pentinat.

Articles destacats

Pànxing Comunicació

Disseny gràfic
Creació de logotips
Fotografía
Il.lustracions
Fulletons
Llibrets
Catàlegs
Impresió digital

Pànxing 2.0

Creació de pàgines web
Creació de Blogs
Manteniment de blogs
Serveis de Comunity Manager
Estrategies de reputació Online
Orientació i màrqueting 2.0

Back to top