Cerdanya

Dominis del Pirineu Català

Els dominis del Pirineu català han treballat durant l’estiu per millorar la seva oferta i es preparen per rebre un allau de visitants disposats a gaudir de la neu en totes les seves modalitats. La llista d’estacions és molt llarga i les tens totes molt a prop de casa. Amb neu de qualitat, temperatures suaus i molts dies de sol, podràs gaudir-les en família, amb la parella o amb els amics.

Ruta amb esquís: Montrull 2.761m (per Bescaran)

La bonica serra d'Airosa fa de terme entre la Cerdanya i l'Alt Urgell i, per tant, a l'est hi té la vall d'Arànser i els estanys de la Pera i a l'oest la de Bescaran. Al capdamunt hi trobem la mola del Monturull també anomenada Torreta dels Soldats. Probablement per qüestions de facilitat d'accés i l'existència del refugi dels estanys de la Pera,  l'itinerari més freqüentat és per aquesta banda (veure nº 159 - Febrer de 2.007) però per la vall de Bescaran trobarem també bonics pobles, de caràcter marcadament pirinenc, i paratges solitaris que satisfan plenament l'esquiador.  

Masella, neu al 100% dia i nit

Com cada temporada, Masella fa una gran inversió en la millora de les seves instal·lacions i per aquest 2014-2015 presenta moltes novetats, posant especial atenció a la total innivació de l’estació, coincidint amb el 20è aniversari de la instal·lació dels seus primers canons de neu.

Els Reis de l'Orient... porten coses, porten coses...

Les festes de Nadal toquen a la seva fi, ja hem celebrat el dinar de Nadal, capons, torrons, neules i un bon cava; enrere queda Sant Esteve i els seus canelons i la gran festa de Cap d'Any amb disbauxa i ballaruca. I, al gener arriba, d'entre tots els dies assenyalats, el més esperat per les criatures. El dia més gaudit i desitjat: el 6 de gener SSMM els Reis d'Orient recorreran totes les cases del país per deixar algun obsequi...

Beautiful Days, un univers on perdre’ns i descobrir la nostra creativitat

Ens dirigim a Puigcerdà amb el propòsit de conèixer de prop la tasca que desenvolupa la Maria al capdavant d’un original i engrescador projecte que es materialitza a l’interior d’una bonica botiga que reclama de seguida la nostra atenció i que desperta la nostra curiositat. En un vistós aparador es disposen una bona quantitat de lligadures (“tocats”) i de cintes; algunes decoren barrets i altres es mostren senzillament disposades a servir d’ornament i de complement a qualsevol estil de pentinat.

Articles destacats

Pànxing Comunicació

Disseny gràfic
Creació de logotips
Fotografía
Il.lustracions
Fulletons
Llibrets
Catàlegs
Impresió digital

Pànxing 2.0

Creació de pàgines web
Creació de Blogs
Manteniment de blogs
Serveis de Comunity Manager
Estrategies de reputació Online
Orientació i màrqueting 2.0

Back to top