Cerdanya

Dominis del Pirineu Català

Els dominis del Pirineu català han treballat durant l’estiu per millorar la seva oferta i es preparen per rebre un allau de visitants disposats a gaudir de la neu en totes les seves modalitats. La llista d’estacions és molt llarga i les tens totes molt a prop de casa. Amb neu de qualitat, temperatures suaus i molts dies de sol, podràs gaudir-les en família, amb la parella o amb els amics.

Puig de Bacivelhas (2.632m)

Esquiareu per comes boscades, pales espaioses i estretes torrenteres. La Coma de l’Anhel, l’altiplà de la conca de Lanós, el Puig de Bacivelhas i els estanys Molsuts, són indrets que de ben segur que no us deixaran indiferents.

El turisme d’aventura gasta 3.000 dòlars per setmana

Una de les principals conclusions de la novena edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya, que ha tingut lloc a Sant Julià de Lòria, Andorra, entre els dies  2 i 4 de març, amb la participació d’esportistes d’elit, com el reconnegut alpinista, Ferran Latorre, ha estat la quantitat d’ingressos que belluga actualment aquesta mena de turisme.

Ja hi ha finalistes a Cerdà de l’Any 2015

El procés per a la proclamació del Cerdà de l’Any arriba a la seva  fase final, després d’un llarg procés, amb l’elecció dels 3 finalistes, d’entre els que haurà de sortir el guanyador de la XXX edició, en la festa que es celebrarà el dissabte 30 d’abril. 

Javier Hernández, un maestro artesano de las pieles

Cuando uno desde pequeñito ha vivido entre patrones, hilos, pieles y agujas. Cuando desde muy jovencito uno se ha acostumbrado a tocar la piel y sentir su olor, no hay nada de extraño en que uno se acabe convirtiendo en uno de los mejores artesanos en la confección de la piel, un artesano capaz de hacer magia con una prenda de piel. Y este virtuoso en dar una nueva vida a una prenda de piel no es otro que Javier Hernández.

Articles destacats

Back to top