• Home 1
  • Home 2
  • 1
  • 2

Els càmpings de la Cerdanya: vacances en plena natura

Una bona alternativa per gaudir d’unes vacances en plena natura, sense que això representi una despesa espectacular per a les malmeses economies familiars, és l’allotjament en càmpings. Una tradició molt arrelada a Europa, i especialment a França, i que al nostre país sempre havia estat identificada amb un turisme de baix poder adquisitiu. Poc a poc aquesta creença va desapareixent per fer prevaldre els grans avantatges i beneficis de les vacances de càmping.

Ruta a peu: La Molina - Urtx - Alp

“A peu de la Cerdanya a Barcelona” és una guia de rutes que proposa fer excursions a peu (tornant a casa en tren) que uneix la Cerdanya amb Barcelona en 25  etapes. Aprofitant la coincidència geogràfica, i gràcies a la col·laboració del seu autor, David Claret, el Pànxing Tot Cerdanya ha volgut fer arribar als seus lectors lestres primeres d'aquestes etapes. Aquest mes us presentem de Toses a La Molina. I en properes edicions podreu gaudir de les etapes de La Molina a Urtx-Alp i la darrera d' Urtx-Alp a Puigcerdà.

Nits d’estiu, un plaer pels sentits

Qui va dir que les nits d’estiu s’havien de passar a la vora del mar estava molt equivocat. Lluny de la xafogor i la massificació, a la Cerdanya abunden els llocs on la nit s’escolta entre els dits, sense pressa, gairebé sense adonar-se’n, prenent la copa de moda del moment, gaudint de la música més actual en viu o, simplement, conversant amb velles i noves amistats al voltant d’una taula en alguna terrassa.

Pau Recha presenta el seu darrer treball

El proper diumenge 17 d’agost és el dia triat pel músic i compositor Pau Recha, per presentar en públic el seu nou treball “Observant el pas del temps”. La cita, a les 19.00h, al Centre Cívic Escoles Velles de Bellver de Cerdanya.

Beautiful Days, un univers on perdre’ns i descobrir la nostra creativitat

Ens dirigim a Puigcerdà amb el propòsit de conèixer de prop la tasca que desenvolupa la Maria al capdavant d’un original i engrescador projecte que es materialitza a l’interior d’una bonica botiga que reclama de seguida la nostra atenció i que desperta la nostra curiositat. En un vistós aparador es disposen una bona quantitat de lligadures (“tocats”) i de cintes; algunes decoren barrets i altres es mostren senzillament disposades a servir d’ornament i de complement a qualsevol estil de pentinat.

Articles destacats

Pànxing Comunicació

Disseny gràfic
Creació de logotips
Fotografía
Il.lustracions
Fulletons
Llibrets
Catàlegs
Impresió digital

Pànxing 2.0

Creació de pàgines web
Creació de Blogs
Manteniment de blogs
Serveis de Comunity Manager
Estrategies de reputació Online
Orientació i màrqueting 2.0

Back to top