Cerdanya

Dominis del Pirineu Català

Els dominis del Pirineu català han treballat durant l’estiu per millorar la seva oferta i es preparen per rebre un allau de visitants disposats a gaudir de la neu en totes les seves modalitats. La llista d’estacions és molt llarga i les tens totes molt a prop de casa. Amb neu de qualitat, temperatures suaus i molts dies de sol, podràs gaudir-les en família, amb la parella o amb els amics.

Cap de les Pales de La Cabana Sorda (2.679m)

Interessant travessa amb fàcil i ràpida combinació de vehicles. Exceptuant la curta remuntada dels pendents d’accés al coll del Clot Sord, l’itinerari transcorre plàcidament per assolellades vessants, molt panoràmiques, i en mig de paisatges meravellosos. 

Primer eslàlom tecnològic del Pirineu a La Molina

Volkswagen i La Molina creen la primera pista d’eslàlom tecnològic del Pirineu. Una nova instal·lació, a la pista Trampolí, que permetrà als esquiadors sentir-se com corredors professionals amb l’opció d’endur-se un record a casa, ja que la baixada quedarà enregistrada amb el sistema de càmeres instal·lades al recorregut.

Sant Valentí, propostes amoroses a la Cerdanya

14 de febrer... Sant Valentí... per molts... la festa de l’amor per excel·lència. Cors, molts cors, fletxes carregades d’amor, flors, bombons i sucre en excés. I encara que sigui una festa importada de l’altre costat de l’Atlàntic arrela amb força, sobretot, entre els més joves. La influència de Hollywood , com en tants altres aspectes, marca tendències. Encara que, a Catalunya, Sant Valentí sempre haurà de lluitar contra un altre sant en això de celebrar l’amor: Sant Jordi.

Javier Hernández, un maestro artesano de las pieles

Cuando uno desde pequeñito ha vivido entre patrones, hilos, pieles y agujas. Cuando desde muy jovencito uno se ha acostumbrado a tocar la piel y sentir su olor, no hay nada de extraño en que uno se acabe convirtiendo en uno de los mejores artesanos en la confección de la piel, un artesano capaz de hacer magia con una prenda de piel. Y este virtuoso en dar una nueva vida a una prenda de piel no es otro que Javier Hernández.

Articles destacats

Pànxing Comunicació

Disseny gràfic
Creació de logotips
Fotografia
Il.lustracions
Fulletons
Llibrets
Catàlegs
Impresió digital

Pànxing 2.0

Creació de pàgines web
Creació de Blogs
Manteniment de blogs
Serveis de Community Manager
Estratègies de reputació Online
Orientació i màrqueting 2.0

Back to top