Maresme

Premià... el port des d’una altra perspectiva

I de sobte després d’anys de rumors, de projectes, de llegendes, d’històries, de plans urbanístics aprovats i anul·lats, d’històries mil on es barreja la política, l’economia, l’ecologia... el vell port de Premià de Mar, construït el 1972, afronta finalment la seva renovació, un projecte de remodelació  amb un pressupost de 22 milions d’euros que comportarà un canvi d’estètica i d’usos.  

Els cirerers d’En Roca florits

La sortida d’aquest mes podríem dir-ne que és com la cuina ràpida, que es per consumir al moment.  La sortida és la dels cirerers d’en Roca florits, un magnífic  espectacle  per la vista, però que sols dura uns dies. Hem sentit moltes vegades que La Vall del Jerte (Extremadura) és un espectacle únic quan els cirerers estan en flor. Doncs bé aquest espectacle també el tenim al nostre Maresme, concretament a Arenys de Munt.

Essència italiana al Maresme

Pot una senzilla massa de farina de blat, llevat, aigua i sal tornar boges a milions de persones d’arreu del món? Sí, si aquesta massa és la base fonamental de totes les pizzes, segurament la recepta que més adeptes té arreu del món.

La Setmana Santa, unes vacances curtes entre la fe i la festa

Reflexió o descans, contrició o diversió, introspecció o festa... Tots aquests conceptes, molt contradictoris entre ells, són definitoris de la Setmana Santa que vivim actualment. La Setmana Santa és la celebració més important del calendari cristià però avui dia molts desconeixen exactament els motius pels quals se celebra i la viuen, simplement, com unes vacances de primavera, un període de descans per agafar forces, carregar piles i arribar a l’estiu amb energia.
Back to top