Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Maresme

L’art de pescar calamar de potera

Segurament no era el millor dia per sortir a pescar i menys quan una es mareja amb mitja onada. El cel era ben negre, els llamps il·luminaven el cel a l’horitzó i l’amenaça d’aiguat era ben real, però pescar calamar de potera a la zona d’Arenys de Mar, el millor calamar de potera del món, era un deute que teníem pendent des de l’any passat, quan l’estat de la mar tampoc ens ho va permetre. Així doncs... després d’ingerir dues pastilles contra el mareig, ens vam dirigir cap al port d’Arenys de Mar, on ens esperaven els nostres “pescadors”.

Ruta Prehistòrica: La Roca del Vallès, Sant Bartomeu

En algunes ocasions, un recòndit paratge de muntanya pot amagar un tresor de gran valor pel gran percentatge de monuments històrics-arqueològics que hi ha. Aquest és el cas de la ruta d’avui, que transcorre per les rodalies de la Roca del Vallès, i que permet conèixer l’anomenada Zona Arqueològica de Céllecs.

Cantar en una coral

Cantar és un excel·lent exercici per expressar emocions, sensacions i per assolir un estat de benestar personal a qualsevol edat. Fer-ho de forma col·lectiva, a més a més, fomenta l’adquisició de competències i habilitats socials tan bàsiques i necessàries per afrontar la vida com el treball en equip, el fet de saber estar, el respecte, l’escolta activa i l’actitud proactiva davant un objectiu comú.

Back to top