Maresme

Arenys de Mar, una bellesa serena

Passejar pels carrers d’Arenys de Mar és sempre un plaer, però si la passejada la fas al costat d’una persona enamorada del seu poble i que el coneix pam a pam, aquest plaer es pot arribar a convertir en un luxe. La Muntsa Abad, directora de la Biblioteca Pare Fidel Fita, ens descobreix racons i secrets d’un Arenys per a molts desconegut.

Ruta de Sant Pere de Riu a Tordera

Ruta des de l’església romànica de Sant Pere de Riu on s’hi accedeix des del terme municipal de Pineda de Mar. Us endinsareu en el món dels boscos de la Serralada Litoral amb vistes al mar i a les muntanyes de l’entorn.

De tapes i terrasses pel Maresme

Amb l’arribada de l’estiu, que treu el nas per cada cantonada, ja tenim aquí l’estació més divertida, la més alegre, la més boja, en què més hores de lleure disposem. Temps d’oci per als amics, per a la família, per a un mateix. Els dies són més llargs i les nits més intenses, més desitjables... elements perfectes per gaudir de moltes hores a l’aire lliure. Dinars i sopars fora de casa, llargs capvespres amb una copa, nits de lluna i aire lliure... i terrasses, moltes terrasses, per gaudir-la.

Back to top