Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Maresme

Les platges del Maresme

El Maresme disposa de 52 km de litoral, amb un total de 51 platges de sorra daurada de gra mig i gruixut que caracteritzen els 16 pobles costaners de la comarca, des de Montgat fins a Malgrat de Mar. Aquest 2019 compta amb 10 platges amb el distintiu de bandera blava i 3 amb la Q de qualitat turística.

El Rocar: descobrim l’entorn de Tiana

Aquest és un itinerari circular, senyalitzat com a sender local que recorre per pistes i corriols, la part oriental del municipi de Tiana, el carener del Rocar i els voltants de l’ermita de Mare de Déu de l’Alegria. És en l’entorn d’aquesta ermita on s’hauria situat el nucli romà de Villa Tiziana, origen de la vila de Tiana, i que encara avui conté un conjunt de bells i poderosos masos. El camí transcorre entre boscos de pi pinyer, vinyes i camps de conreu i un suau paisatge mediterrani amb algun tram de pendent pronunciada.

El moment de triar escola: tornen les Portes Obertes

El moment de triar escola és una oportunitat per a les famílies per reflexionar sobre quines són les prioritats educatives que volem per als fills. No hi ha escoles bones o dolentes, sinó que n’hi ha que es regeixen per un sistema pedagògic determinat o que potencien més unes assignatures o uns valors que altres. 
Back to top