Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Pànxing Cerdanya

Prats i Sansor

Prats i Sansor és el municipi més petit de la comarca, situat al mig de la plana de la Cerdanya, s’estén des dels turons de Castellar (1.318 m) i de Torrelles (1.305 m). 

Excursió al cim de Comabona

El pic de Comabona (2.545m) està situat a la serra del Cadí. L’excursió proposada té un recorregut circular de gairebé 13 quilòmetres, 750m positius de desnivell i unes 5,30 hores de caminada. És una sortida d’estiu apta per a tot tipus de públic que es trobi en bona forma física. Inici i arribada al refugi de Prat d’Aguiló (2.020m).

A punt el curs de tècnic d’esports

El Consell Esportiu de la Cerdanya, en col·laboració amb l’Escola Lleó XIII i el suport del Consell Comarcal de la Cerdanya, ha organitzat el bloc Comú i Complementari del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Ensenyaments Esportius, amb l’objectiu de facilitar l’accés a aquesta formació als joves residents a la Cerdanya.

Bona temporada del Parc dels Búnquers

El Parc dels Búnquers i el Parc i la Casa del Riu han tancat una bona temporada d’estiu farcida de novetats i amb un augment del seu nombre de visitants.

Back to top